HIRDETÉS

DISPUTA szabályzat

Figyelembe véve a tényt, hogy a Disputa dinamikusan, valós időben frissülő fórumoldal, lehetetlen számunkra a hozzászólásokat előzetesen átnézni és igazságtartalmukat ellenőrizni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Disputa oldalain megjelenő tartalmat nem követjük folyamatosan, és a Disputát mûködtető Transindex csapat egyetlen, a Disputa-oldalon elhelyezett hozzászólásért sem tehető felelőssé. Nem tanúskodhatunk vagy nem vállalhatunk garanciát semelyik hozzászólás pontosságért, hitelességéért, teljességéért vagy (technikai) használhatóságáért sem. A hozzászólások a szerzők álláspontját fejezik ki, melyek nem föltétlenül esnek egybe a Disputa működtetőinek, vagy ezzel az oldallal társított más testületek nézeteivel és álláspontjával.

A Disputa működtetői nem vállalnak felelősséget azért, ha valamely disputázó hamis- vagy megtévesztő identitással vesz részt a fórumban.

Bármelyik disputázót, ha úgy gondolja, hogy egy publikált hozzászólás megkérdőjelezhető, arra bátorítunk, hogy bármely javaslatával e-mail-ben keresse meg a Disputa működtetőit. A Disputa-fórumoldal moderátorainak megvan a lehetősége egyes vitatott hozzászólások eltávolítására egy elfogadható időhatáron belül, abban az esetben, ha a moderátorok úgy döntenek, a bejegyzés eltávolítása valóban szükségszerû.

Amennyiben használja a Disputa oldalait, ebben az esetben Ön egyetért azzal, hogy a fórumoldalakat nem használja semmilyen olyan anyag megjelentetésére, mely: ismert jelleggel téves és/vagy rágalmazó jellegű, pontatlan, sértegető, vulgáris, gyűlöletteli, zaklató jellegű, obszcén, vagy személyiségi jogokat sértő, valamint valamilyen módon törvénybe ütköző. A Disputa oldalain csak akkor közölhető a szerzői jog hatálya alá eső anyag, ha a szerzői jogokat a hozzászólás szerzője vagy a Disputa működtetője birtokolja.

Mivelhogy a Disputa működtetőinek nem áll módjában előzetesen átnézni a fórumoldalakon közzétett hozzászólásokat, a Disputát működtető Transindex-csapat fönntartja magának a jogot a hozzászólások esetleges utólagos törlésére. A moderátoroknak és a Disputa működtetőinek elvileg módjukban áll szerkeszteni, vagy indokolt esetben teljes egészében kitörölni a hozzászólásokat.

A hozzászólás szerzője egyedül és teljes mértékben felelős az általa publikált hozzászólásért. (Miként a telefon-társaság sem tehető felelőssé a hálózatán lebonyolított beszélgetésekért, ugyanígy a Disputát működtető Transindex sem felelős az oldalon megjelenő hozzászólásokért).

A Disputa oldalaira bejelentkezők adatait (a regisztrációs oldalon megadottak kivételével) a Disputát működtető Transindex portál nem tárolja, tehát harmadik fél számára nem tudja azt továbbadni.

Kérjük, vegye figyelembe, a Dispután közölt hozzászólások üzleti célra, azaz reklámok, lánclevelek (spam-ok), piramisjáték-építő megoldások és az erre való felkérések közlésére nem használhatók.

Moderálási elvek »

cron
Not able to open ./cache/data_global.php