HIRDETÉS

Tabudöngető: Homoszexualitás!

Minden, amit a szexről hallottál: igaz.

Tabudöngető: Homoszexualitás!

HozzászólásSzerző: lmbt » 2010.12.20. 22:09

Hol vannak az erdélyi magyar melegek? Mert vannak, ne mondja senki, hogy nincsenek. Egy több éven át folytatott indianai egyetemi felmérés szerint minden társadalomban átlagban a férfiak 7, a nők 2 százaléka saját neméhez vonzódik. Ez azt jelenti, hogy az erdélyi magyarság körében is minden 14 férfiből legalább 1 meleg. A kutatás azt is kijelenti, hogy ez biológiai szabály, és nem függ attól, hogy a társadalom mennyire fogadja el, vagy sem ezt a jelenséget .

Kérdés tehát: miért félnek még mindig az erdélyi melegek a megnyilvánulástól, illetve miért fél a sajtó a témától?
lmbt
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2010.12.20. 21:55

Re: Tabudöngető: Homoszexualitás!

HozzászólásSzerző: Aszi » 2010.12.20. 23:01

Feltételezem e topicot azért hoztad létre mivel te magad is meleg vagy és kíváncsi vagy mi a véleményünk „nekünk” heteroknak rólatok.
Ennek ellenére örülök, hogy megnyitottad ezt a témát oly annyira hogy még regisztráltam is ide csakhogy véleményemnek hangot adhassak.

Hogy is fejezzem ki magam…nem a melegeket utálom, hanem bizonyos melegek megnyilvánulási szokásait. Ugyanúgy utálom a szivárványszínű, fenékriszáló, illegető-billegtető felvonulásokat és parádékat mint azon hetero pasik kocsmadumáit, akik azt osszák, kinek hány centi, és felszedte-e a buliba a csajt, reabukott-e mint gyöngytyúk a melegtakonyra…és folytathatnám. KURVÁRA NEM TARTOZIK SENKIRE!!!

Miért kell a melegeknek világgá kürtölniük a szexuális orientációjukat és preferenciájukat? Persze, tudom, jogokat akarnak, mint bárki más, aki hetero, és jogos a követelésük. De ne úgy, az istenért, hogy közben nevetségessé teszik magukat színes pávatollakban parádézva! A meleg létnek miért kell feltétlen velejárója legyen a kislányosság, a fenékbillegetés és a manökenjárás? Miért kell nőként viselkedniük egyes meleg férfiaknak? Nem épp arról van szó, hogy „ti” nem szeretitek a nőket? Sok kérdés van de kevés válasz. Talán nektek kellene először méltóságteljesen viselkednetek, ahhoz, hogy tiszteletet vívjatok ki magatoknak.
Aszi
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2010.12.20. 22:54

Re: Tabudöngető: Homoszexualitás!

HozzászólásSzerző: lmbt » 2010.12.20. 23:07

A heteroszexuális emberek is parádéznak mindennap, ha úgy vesszük. Csókolóznak a buszon, közösülnek a játszótereken és egyéb közösségi területeken.
“Mi” csak egy felvonulást kérünk. Az évnek egy napját amíg végigvonulhatunk pár utcán. Szőrnyű dolog. Már akinek….
Tehát, igen…maradjon ez privát dolog…, de szemet szemért….
Ha a heteroknak lehet, nekünk is….
NINCS KIVÉTELEZÉS!
lmbt
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2010.12.20. 21:55

Re: Tabudöngető: Homoszexualitás!

HozzászólásSzerző: lmbt » 2010.12.22. 23:04

Nemreg kaptam e-mailben a következő hozzászólást e témában kérésére itt is közölném:

„Teljesen igazad van, minden társadalomban vannak homoszexuálisok. Ezt, még ha titkolják, akkor is tudjuk, ez tény. Ezzel szemben tényleg nem kellene szexuális hovatartozásukat fitogtatni. A heterok is élik a saját maguk kis életét. Az, amit leírtál, hogy mit művelnek különböző helyeken…ez már azt a kevés réteget minősíti. A homoszexuálisok is éljenek egymással boldogan, de csendben ugyanúgy, mint a többi normális hetero. Ez nem fog visszatetszést kiváltani senkiből.
Kell egyáltalán a felvonulás?! Ez olyan visszatetsző! Hisz a heterok sem vonulnak fel azért, mert ők ilyenek. Viszont ha már tényleg lesz egy nap, amikor felvonulhatnak, akkor ezt tisztességgel tegyék. Ne legyenek természetellenesek, mivel a hétköznapi életben ők is rendesen élnek, tegyék ezt azon az egy napon is! Ne essenek túlzásokba.
A sajtóban mindig csak a szépet, a jót kell leírni. Erre vannak berendezkedve. Pedig ha körülnéznének a világban, akkor láthatnák, a többi országban bátran írnak a másságról. Még nem jutott el az országunk olyan szintre, hogy ezt is nyíltan fel merje vállalni. Hiszen nincs ebben semmi különös, ők is az ország tisztességes állampolgárai!  Őket is minden heterokra vonatkozó jog megillet.
Egyébként hozzá kell tennem, nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal, el kell fogadni őket olyannak, amilyenek. Ők így születtek vagy az élet tetté őket ezzé. A hiba tehát nemcsak a génekben, hanem a társadalomban is keresendő.”
 
KGy
lmbt
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2010.12.20. 21:55

Re: Tabudöngető: Homoszexualitás!

HozzászólásSzerző: oldroby » 2010.12.25. 17:42

lmbt írta:Egyébként hozzá kell tennem, nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal, el kell fogadni őket olyannak, amilyenek. Ők így születtek vagy az élet tetté őket ezzé. A hiba tehát nemcsak a génekben, hanem a társadalomban is keresendő.”
KGy


Szerintem semmi ok és okozati összefüggés nincs a társadalommal kapcsolatban. Ha ez természetes lenne, akkor így fejlődött ki volna az emberiség, ilyen módon alakult volna ki az egyedfejlődés. Én ezt egy viselkedési malformációnak tartom, ami természetellenes, és nagyon sok esetben visszavezethető a szülők nevelési technikáinak hiányosságaira. Nagyban hozzájárul manapság e természetellenes hajlam kialakulásához a média, ami manapság már az ismeretterjesztő és nevelő hatása mellett, sokban rásegít a perverz, természetellenes viselkedésmódok publikálása és reklámozása által az ilyen "más" megoldások lehetőségének kereséséhez.
Ellenben én sem értem azt, hogy mi szükség van a másságukkal hivalkodó meleg felvonulásokra. Ha mindez nem lenne, és a média is másképp állna hozzá, akkor talán kevesebb ember "ferdülne el" ilyen formán ! :(
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél !
oldroby
 
Hozzászólások: 424
Csatlakozott: 2008.12.24. 17:47
Tartózkodási hely: Máramaros

Re: Tabudöngető: Homoszexualitás!

HozzászólásSzerző: KGY » 2010.12.28. 18:33

Elöljáróban hozzá kell tennem, hogy a hozzászólást nem lmbt írta, hanem én. Csak megkértem őt, hogy közölje itt a fórumon.

Én nem tudtam olyan szépen kifejezni magam, hogy viselkedési malformáció, de tulajdonképpen ezt írtam le én is. Mindegy, hogy minek nevezzük. A szülők hiányos nevelési technikái miből is erednek? A nagy rohanás, a hozzá nem értés miatt nem tudják a szülők a gyerekeket nevelni. Vannak szabályok, amelyeknek a mai szülők többsége - tisztelet a kivételnek - nem tudnak megfelelni. Még ettől is fontosabb az, hogy a társadalomban vannak olyan emberek, akiknek elég sok pénzük van. Ez tény, még ha tagadják is. Szerintem ők már nem tudnak mit kezdeni magukkal és csak azért, hogy kitűnjenek a többiek közül, kezdenek más életet élni, saját nemükkel foglalkoznak. Tehát az előzőeken keresztül igenis a társadalom is segít abban, hogy ilyen emberek legyenek, vagyis ilyenek legyenek az emberek!
KGY
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2010.12.28. 18:18


Vissza: S Á R M

cron
Not able to open ./cache/data_global.php