Kánya írta::lol:![]()
Reménytelen vagy.
![]()
![]()
Mert mirõl is van szó, ugye: a Földnek azon a vidékein, ahol a tél hóval is jár, ott minden egyes hóhoz szokott normális embernek a hó fogalma értelemszerûen a telet is jelenti. Telük kezdetét, hosszát és végét aszerint is határozzák meg, hogy e bizonyos periódus alatt a talajt általában éppen akkor borítja a hó.
Kánya írta:Nem tudom, mi a bajod - pszihopata lehetsz, ahogy látom abból, hogy egyfolytába belémakadsz:
Elméssz te a picsába, az örökösen a zsidókra utalgató leckéiddel egyetemben.Látom, nagyon megtanultad a leckét
segito írta:btw, megesik, hogy egyesek decemberben, vagyis 'telen' aratjat a torokbuzat.
vagogeza írta:Kánya írta:Nem tudom, mi a bajod - pszihopata lehetsz, ahogy látom abból, hogy egyfolytába belémakadsz:
Így van! De rólam legalább világosan tudhatod, hogy hol is állok!
... ejsze nem kellett volna az engem sûrûn anyapicsázót a kizárása után neked - és egyedül csak neked - éppen annyira tüntetõen visszasírnod. Már ha tényleg meg is akarnád érteni. Remember, remember ...
Hát, amennyire lökött te lehetsz, kedves, magyarokat rendszeresen lebûnözõzõ analfabéta kartácsom,
vagogeza írta:...nem kellett volna az engem sûrûn anyapicsázót a kizárása után neked - és egyedül csak neked - éppen annyira tüntetõen visszasírnod. Már ha tényleg meg is akarnád érteni. Remember, remember ...
Kánya írta:Mert pl., visszamászási igyekezetedben, a te lapte-döbrögi-exe-stb-vagogeza átvedlésed legalább olyan patétikus volt ...
vagogeza
Isten lássa lelkem,
Kánya írta:Hehehe: megnyugodtam.
Ha összeszámolnám, több szemetet dobtál rám, mint amennyiért kirugattál másokat - csuppán azért, "mert nem támogattalak" valami obszkurus helyzetben.
Meggyõztél: az ilyeneket, mint te, tényleg ki kellene rugatni.